Konsten att hitta billiga weekendresor

Ska vi vara helt ärliga så är det är ingen konst att hitta billiga weekendresor egentligen. Det gäller bara att känna till var man ska leta och ha lite känsla för timing dvs boka resor under lågsäsong.

Sen finns det också en del grundtips för en lyckad weekend jakt. Bokaweekend guidar dig till hur du lättare hittar den billigaste weekendresan!

Grundtips för att hitta bra billiga weekends

1. I dessa kristider är det planering som gäller! För att spara pengar och komma så billigt undan som möjligt med ditt resande gäller det att vara ute i god tid för att hitta billiga weekends, flyg och hotellpriser. Boka en resa t.o.m månader innan för att hitta den riktigt billigt.

2. Jämför ett par 3-4 resesajter som du gillar (vi gillar tex , & ) innan du bokar din weekendresa. 3. Lita inte blint på prisjämförelsesajter. Dom har inte alltid de senaste priserna och tar inte med resekampanjer och erbjudanden i sina jämförelser. 4. Ett enkelt och bekvämt sätt att hålla lite koll på priser och erbjudanden är att prenumerera på nyhetsbreven från några resesajter.

Bra resesajter & resebyråer online med weekendresor

Nätet är som bekant fullt av resesajter och lågprisbolag idag men det kan ta lite tid att vaska fram dom bästa sajterna med dom billigaste och bästa resorna. Bokaweekend har gått igenom många av dessa och presenterar här några av de bästa resesajterna utifrån kriterierna låga priser, utbud och enkelhet.

  • Bra priser, stort utbud hos