Hitta din weekendresa

kedjebron-i-budapestDet är en weekend djungel där ute och inte alltid så lätt att hitta sin weekendresa, särskilt inte om du vill ha den billigt. På denna sida försöker vi rensa upp lite i weekend djungeln!

Här får du svar på var du ska leta, vad du ska söka efter och tips på hur du ska göra för att få tag på weekendresan billig

Weekendresa på nätet där, hur jag undrar var du är?

Det finns väldigt många lågprisbolag och researrangörer online idag och det tar tid att bara hitta dom bästa. Alla bolag har inte heller weekendresor. Researrangörerna har lite olika nicher och fokus på resetyper beroende på vilka avtal de har med olika flyg, hotell och hyrbilsföretag.

Var kan jag hitta min weekendresa?

Störst chans att hitta din billiga weekendresa är hos dom lågprisbolag och resesajter som tex. Travelstart – , och Supersavertravel – som är lite nichade mot weekendresor och har specialsidor för weekendresor (ibland kallas de paketresor).

Du kan också hitta din weekend hos någon av dom stora etablerade resebolag som DTF travel eller Resfeber. DTF har weekendresor, minisemestrar och cityweekends som nich medan Resfeber har specialsidor för cityresor och weekends.

Tänk på att planera i god tid och hålla koll på dessa sajter. På så sätt ökar du din chans att hitta din weekendresa billigt.

Lycka till!