Tag Archives: hotellweekend

Weekendresor i sommarsverige?

Weekendresor i Sverige handlar oftast om några timmars bilfärd mot en tidigare okänd och spännande ort som väntar med en avkopplande hotellvistelse i mysiga miljöer, god mat,  kanske en romantisk spa aktivitet. Fördelarna med att ta en weekend i Sverige istället för en weekendresa utomlands är flera. En weekendresa inom Sverige är:

  • billigare
  • kortare
  • mer spontan

Om en hotellweekend i Sverige är något för dig rekommenderas att du tittar igenom Scandic hotells sommarerbjudanden på billiga hotell över nästan hela vårt vackra land. Varför inte passa på och lär känna någon ännu oupptäckt del av moder Svea för några hundralappar i sommar?

Billigare boka hotell på hotellbokning sajter

Är du ute efter att boka billiga hotell på nätet så gör du helt rätt! Vagabond har gjort en undersökning där det jämfört flera hotell bokningstjänster på nätet med att boka direkt vid hotellets bokningssida och resultatet visar att bokningssajter för hotell oftast är billigare! I endast ett fall av tio är hotellets egen bokningsajt billigare. Även bokaweekend.se samarbetar med några av deltagarna i studien:

Några andra favoriter bland hotell bokningssajter på nätet med bra priser och erbjudanden är bl.a. hotelspecials.se som erbjuder Spa paket och weekends över hela Sverige. och Flygvaruhuset som har bra priser på hotell över hela världen.

Vagabond om billig hotell bokning på nätet

Lycka till med att hitta ditt hotell billig på nätet!