Category Archives: Hotell weekend

artiklar om intressanta weekend hotell

Bo som en kung på slott & herrgård!

Det är kampanj hos:. Vårtecknen blir allt tydligare nu. Dagarna är lite ljusare, temperaturen lite varmare. Hjälp till att välkommna våren du med genom att boka en skön weekend på ett fint slott eller charmig gammal herrgård med din vän och låt känslorna spira!

Från 28:e februari till slutet av mars kan du boka ett stort urval av mysiga och romantiska weekendpaket runtom i hela Sverige till riktigt bra priser.

Upplev vackra miljöer, prisbelönta gourmetmiddagar och lyxig avkoppling på någon av våra fina gamla slott och herrgårdar. Passa på att boka in ett bubbelbad eller spamassage med din älskade. Det är ni värda!

Boka er herrgårdsweekend och bo som en kung men billigt via hotelspecials, en av Sveriges största förmedlare av weekenddestinationer!

Boka hotell med 50 % rabatt wordwide!

Stor hotellkampanj hos Hotels.com 50%!

Sugen på ett billigt hotell i Barcelona? Om  du planerar för en weekend i Europa under hösten / vintern har vi goda nyheter! Nu får du upp till 50 % rabatt på hotellbokningar över hela världen! Erbjudandet gäller mellan tisdag 8:e november – torsdag 10:e november!!

Var ska du åka?

Hotellrabatterna gäller för hotell över hela världen där hotels.com finns. Några populära destinationer och tips är :

  • mysig höstweekend i Stockholm!
  • shopping, musikal eller partyweekend i London?
  • eller varför inte en besöka en julmarknad i Salzburg?

Men det finns även hotell på sköna soldestinationer också!

Hoppas du hittar något trevligt weekend hotell och lycka till med din weekendplanering!

Weekendresor i sommarsverige?

Weekendresor i Sverige handlar oftast om några timmars bilfärd mot en tidigare okänd och spännande ort som väntar med en avkopplande hotellvistelse i mysiga miljöer, god mat,  kanske en romantisk spa aktivitet. Fördelarna med att ta en weekend i Sverige istället för en weekendresa utomlands är flera. En weekendresa inom Sverige är:

  • billigare
  • kortare
  • mer spontan

Om en hotellweekend i Sverige är något för dig rekommenderas att du tittar igenom Scandic hotells sommarerbjudanden på billiga hotell över nästan hela vårt vackra land. Varför inte passa på och lär känna någon ännu oupptäckt del av moder Svea för några hundralappar i sommar?

Billigare boka hotell på hotellbokning sajter

Är du ute efter att boka billiga hotell på nätet så gör du helt rätt! Vagabond har gjort en undersökning där det jämfört flera hotell bokningstjänster på nätet med att boka direkt vid hotellets bokningssida och resultatet visar att bokningssajter för hotell oftast är billigare! I endast ett fall av tio är hotellets egen bokningsajt billigare. Även bokaweekend.se samarbetar med några av deltagarna i studien:

Några andra favoriter bland hotell bokningssajter på nätet med bra priser och erbjudanden är bl.a. hotelspecials.se som erbjuder Spa paket och weekends över hela Sverige. och Flygvaruhuset som har bra priser på hotell över hela världen.

Vagabond om billig hotell bokning på nätet

Lycka till med att hitta ditt hotell billig på nätet!